Portal / POM Problem

View previous topic View next topic Go down

Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-26, 09:16

Hi All,

I usually visit the site and go directly to the Portal to see the most recent posts. Today, for the first time, the POM has become 'enlarged' and is overlapping the text on the Portal page making some of the text very difficult to read.

Is it just me or is it happening to others?

Laptop; 32 bit Windows 7; Firefox 15.01
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  DMD123 on 2012-10-26, 10:07

Im on a netbook with windows XP and Firefox 12 and have no issues. But I will see what happens after I update my Firefox....
avatar
DMD123
Lifetime Member

Join date : 2010-06-11
Age : 49
Location : Tacoma, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  DMD123 on 2012-10-26, 10:13

Still looks fine with the the 16.0.1 version of Firefox.
avatar
DMD123
Lifetime Member

Join date : 2010-06-11
Age : 49
Location : Tacoma, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  JimA on 2012-10-26, 10:56

It is over lapping for me as well, though it wasn't at 5am when I was on here last time.

JimA
Lifetime Member

Join date : 2011-04-28
Age : 55
Location : Bellingham

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-26, 10:58

Hi JimA,

Glad it isn't just me! Rebooted computer, upgraded to Firefox 16.01, problem persists.
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  DMD123 on 2012-10-26, 12:05

Well, Im at my computer at work and it got XP with the latest Firefox and I am having the problems that you guys mentioned.
avatar
DMD123
Lifetime Member

Join date : 2010-06-11
Age : 49
Location : Tacoma, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-26, 12:25

Hi All,

Interesting, the 'Latest Topics' column seems larger (wider) than it used to.
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Gryphon on 2012-10-26, 13:07

The POM Overlaps for me too, interesting
avatar
Gryphon
Lifetime Member

Join date : 2011-05-06
Age : 34
Location : Federal Way

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Anthraxx on 2012-10-26, 13:16

not me, but i do also have a widescreen monitor. so perhaps that has something to do with it. windows 7 and all that.
avatar
Anthraxx
Lifetime Member

Join date : 2011-04-24
Location : Tacoma

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  DMD123 on 2012-10-26, 13:21

Anthraxx wrote:not me, but i do also have a widescreen monitor. so perhaps that has something to do with it. windows 7 and all that.
I have a widescreen here at work but I was not in full screen mode. Once I went to full, the items went where they should. Weird, Ive never had that issue before.
avatar
DMD123
Lifetime Member

Join date : 2010-06-11
Age : 49
Location : Tacoma, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Madness on 2012-10-26, 13:44

Mine looks fine.

_________________
I tried to do this again, and I just wasted an hour of my time to have it disappear AGAIN
If you want to know what I have, just ask to come visit.

Over 4000 gallons and over 50 species
avatar
Madness
Moderator

Join date : 2010-04-26
Age : 48
Location : Puyallup

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  bassetman on 2012-10-26, 13:51

di it for a bit but is fine now.
avatar
bassetman
Lifetime Member

Join date : 2011-06-02
Age : 50
Location : Pomeroy, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-26, 15:16

Problem persists on my end. -Roy
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Gryphon on 2012-10-26, 18:31



Here is what I'm seeing.
avatar
Gryphon
Lifetime Member

Join date : 2011-05-06
Age : 34
Location : Federal Way

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-26, 19:09

Hi Gryphon,

Yep, that is what mine looks like to. On a laptop with Win7 and Firefox 16.01 and on a desktop with XP Pro and Firefox 16.01
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  DMD123 on 2012-10-26, 19:27

Thats what mine looks like until I hit the 'Maximize' and then it looks correct. Again on a widescreen monitor.
avatar
DMD123
Lifetime Member

Join date : 2010-06-11
Age : 49
Location : Tacoma, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-26, 22:17

Also doing it currently with Internet Explorer
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  hobbyorobsession on 2012-10-26, 22:28

same problem with internet explorer and connected from my samsung sell phone
avatar
hobbyorobsession
Lifetime Member

Join date : 2010-05-16
Age : 33
Location : edmonds mukilteo

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Gryphon on 2012-10-27, 00:24

Mines using Firefox and a widescreen monitor
avatar
Gryphon
Lifetime Member

Join date : 2011-05-06
Age : 34
Location : Federal Way

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-27, 09:25

Hi All,

Are any of the Mods aware of the problem?

What is being done to address it?
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  lloyd378 on 2012-10-27, 17:39

works fine with google chrome on my laptop. maybe explorer is having glitches with the new windows 8 out

_________________
Love thy fish!
avatar
lloyd378
Moderator

Join date : 2012-07-15
Age : 38
Location : tacoma / Spanaway

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-27, 23:29

The problems continues with both IE and Firefox.
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  lloyd378 on 2012-10-28, 00:08

I jinxed myself.... it's now doing it one google chrome Sad

_________________
Love thy fish!
avatar
lloyd378
Moderator

Join date : 2012-07-15
Age : 38
Location : tacoma / Spanaway

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Mikey on 2012-10-28, 19:14

I'm not sure why it's doing this. I'm working on it
avatar
Mikey
Contributing Member

Join date : 2010-04-17
Location : Puyallup, WA

http://www.wafishbox.com

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-28, 19:53

Thank you Mikey, the problem persists.
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-29, 13:20

Hey Mikey,

Are you making any progress on resolving this issue? It makes it very difficult to see what the newer posts are on the forum.
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Betty on 2012-10-29, 13:49

Roy, this doesn't solve the problem, and it might not work for you, but I have noticed that when I use the wafishbox.com address I have the same problem you describe. But if I use wafishbox.forumotion.com it looks the same as always.

Try that and let us know if it makes a difference for you.

Edited to add that I was using Firefox. When I tried IE, the overlap happened in both. scratch
avatar
Betty
Contributing Member

Join date : 2010-07-05
Age : 58
Location : McKenna

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Mikey on 2012-10-30, 21:33

Still working out the kinks...Haven't found the root of the problem yet.
avatar
Mikey
Contributing Member

Join date : 2010-04-17
Location : Puyallup, WA

http://www.wafishbox.com

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Mikey on 2012-10-30, 21:36

Okay I just checked on Google Chrome and I fixed it. Will check Firefox and IE to see if it worked there as well.

Sorry about the inconvenience everyone. I only got to Computer Science 401 in college Razz
avatar
Mikey
Contributing Member

Join date : 2010-04-17
Location : Puyallup, WA

http://www.wafishbox.com

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Seattle_Aquarist on 2012-10-30, 21:39

Hi Mikey,

Firefox 16.01; Windows 7; looks 'normal' again, thank you!
avatar
Seattle_Aquarist
Lifetime Member

Join date : 2011-01-27
Location : Renton, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Mikey on 2012-10-30, 21:41

Good to know. Also, I added 6 more "recent" topics to the portal page so there is more to look at. There only used to be 12 topics and now there is 18. Have a great evening everyone.

Also, I have not been active much except to moderate because I'm started up my mortgage company. It should be live by December.

avatar
Mikey
Contributing Member

Join date : 2010-04-17
Location : Puyallup, WA

http://www.wafishbox.com

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Gryphon on 2012-10-30, 23:46

Looks good again. Thanks Mikey!
avatar
Gryphon
Lifetime Member

Join date : 2011-05-06
Age : 34
Location : Federal Way

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  DMD123 on 2012-10-31, 14:38

Everything looks normal again! cheers

Mikey did it! cheers
avatar
DMD123
Lifetime Member

Join date : 2010-06-11
Age : 49
Location : Tacoma, WA

Back to top Go down

Re: Portal / POM Problem

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum